Soutěž! Uhodněte hráče a vyhrajte zajímavé ceny!

Chodíte na Kopačák pravidelně a testujete si své fotbalové znalosti v našich kvízech? Super! Co ale vyzkoušet formu kvízu, která může trvat i několik týdnů a v rámci které budete soutěžit s ostatními o ceny?

Pokud na náš web chodíte už nějakou tu dobu, možná si vzpomenete, že stejnou soutěž jsme dělali i loni a o rok dřív. Mělo to u vás úspěch, tak navazujeme třetím ročníkem :)

O co půjde?

Vašim úkolem bude i tentokrát uhodnout dříve než ostatní ukrytého hráče dle získaných indicií, které budete postupně získávat za úspěšné řešení kvízů. Kvízy budou vycházet 3x týdně, jak tomu je u nás zvykem, ale ve dvou bude ukrytá nápověda, která se zobrazí po skončení kvízu když dosáhnete alespoň 60% (nemusí být na první pokus). S jednou či dvěma indiciemi je prakticky nemožné hráče identifikovat, s přibývajícím počtem byste však měli být správné odpovědi blíže (předchozí ročníky končily po páté či šesté nápovědě). Všechny indicie vedoucí k odhalení hráče jsou platné k dnešnímu datu.

Jak se zapojit?

Stačí dělat kvízy, sbírat indicie a pak si tipnout/uhodnout ukrytého hráče. Vaše tipy budete psát do "Můj Kopačák -> Soutěž" (musíte být přihlášení - na stránce vpravo nahoře). Po každém zveřejnění kvízu s nápovědou budete mít možnost vložit jeden tip, a to až do zveřejnění dalšího kvízu obsahujícího novou nápovědou (kvízy vycházejí v úterý, pátek a v neděli, pokaždé v 15:00). Jméno hráče prosím vkládejte správně, chybně napsaná jména nemusí být správně vyhodnocena.

Zda váš tip byl výherní se dozvíte až hráče uhodnou tři soutěžící. Pokud si tedy náhodou tipnete hned po první nápovědě správně, o vítězství se můžete dozvědět až později, ale pochopitelně vyhráváte i když v dalších tipovacích kolech vložíte jiného hráče.

A o co se hraje?

Jsou připravené tři ceny:

- Desková hra Fotbalový svět

- 3D puzzle fotbalového stadionu (Camp Nou nebo Santiago Bernabeu, nevylučujeme ale možnost z více variant)

- Roční předplatné (4 čísla) časopisu Football Club

Kdo hráče uhodne jako první, má právo první volby. Druhý úspěšný řešitel vybírá ze dvou zbylých cen, třetí má to štěstí, že nemusí svou hlavu zatěžovat analyzováním, kterou z těch cen by chtěl více :)

 

Věříme, že se vám soutěž bude i letos líbit a přejeme všem hodně štěstí! :)

NovějšíVyhlášení naší soutěže!
StaršíPodcast #31: MS v Kataru - skupiny E - H, tipy na vítěze turnaje a kdo bude černým koněm?