Soutěž se Sazka fantasy! Postav nejlepší tým a soutěž o zajímavé ceny!

Mistrovství světa se blíží!

Aby celý turnaj byl pro vás ještě zajímavější, připravili jsme si pro vás ve spolupráci se Sazka fantasy soutěž o plno cen. Postavte svůj tým na webu Sazka fantasy, zadejte promo kód "kopacak" (po kliknutí na váš profil vpravo nahoře) a zapojte se do našeho žebříčku. Pro nejlepší trenéry naší "Kopačák ligy" máme připravené ceny:

1. místo - Sluchátka SteelSeries Arctis Nova 7 (+ host podcastu a trofej zařízená separátně)
2. místo - Sluchátka SteelSeries Arctis Nova 1
3. místo - Tréninková replika míče pro MS
4. místo - Nová kniha Fotbalový atlas Evropy
5. místo - Nová kniha Fotbalová encyklopedie
6-7. místo - Karetní hra Gól 10

Vyhrát můžete jen jednu cenu, pokud jste tedy součástí jiných žebříčků nebo snad používáte více účtů, cena může připadnout někomu jinému.

Soutěžit můžete i o ceny od společnosti Sazka, přičemž hlavní cenou je celkem 10 fotbalových zájezdů (každý za 10 tisíc) od FotbalTour, které získají nejlepší trenéři jednotlivých kol. Pokud tedy na nějaké kolo zapomenete nebo se přihlásíte později, i tak máte šanci něco vyhrát. Každé kolo se soutěží i o kredity k sázení. Doporučuji celkově pročíst informace na  webu Sazka fantasy, kde jsou informace nejen o cenách.

Co je fantasy fotbal?

Ve zkratce... Je to hra ve vašem webovém prohlížeči, kde skládáte tým z určitého počtu hráčů a na základě toho, jak se vybraným hráčům daří ve skutečnosti (dávají góly, udrží čisté konto apod.), tak získáváte body. Každý hráč má určitou hodnotu, typicky lepší a hlavně ofenzivnější hráči stojí více. Na začátku každého kola má každý trenér stejný rozpočet, který může použít na sestavování týmu. Těžko tak složíte tým jen z těch největších hvězd, protože na ně jednoduše nebudete mít dostatek peněz. Musíte tak dělat kompromisy a porozhlédnout se po méně věhlasných hráčích.

Mezi jednotlivými koly můžete dělat neomezený počet změn (respektive stavíte tým pokaždé od začátku - změna oproti fantasy Premier League), po startu kola však již nemůže dojít k úpravám.

Pokud jste nikdy nic podobného nehráli, doporučuji si pročíst pravidla a dát si nějaký čas na přípravu :-)

Přeji dobrou ruku při skládání sestavy a hlavně se bavte! :-)

NovějšíPodcast #31: MS v Kataru - skupiny E - H, tipy na vítěze turnaje a kdo bude černým koněm?
StaršíPodcast #30: MS v Kataru - místo, termín, kontroverze, skupiny A-D a fantasy soutěž