Podcast #30: MS v Kataru - místo, termín, kontroverze, skupiny A-D a fantasy soutěž

Mistrovství světa pomalu klepe na dveře a jelikož je toho opravdu hodně k probrání, připravili jsme si pro vás hned dva předturnajové podcasty. V tom prvním se nejprve zaměříme na pořadatele, probereme netradiční termín i kontroverze točící se kolem katarského šampionátu. Poté vám představíme soutěž, kterou jsme si pro vás k příležitosti MS připravili ve spolupráci se Sazka fantasy. Největší část (cca od 32. minuty) bude patřit jednotlivým skupinám. V dnešním díle si probereme postupně účastníky ze skupin A-D, pobavíme se o favoritech na postup a také o nejzajímavějších hráčích každé skupiny. V dalším díle, který vyjde za pár dní, bychom pak navázali druhou polovinou startovního pole.

Fantasy soutěž najdete na webu Sazka fantasy (po přihlášení klikněte na svůj profil vpravo nahoře a zadejte promo kód "kopacak").

Podcast si můžete pustit na YouTubeSeznam podcastechSpotifyGoogle podcastsApple podcastsAnchor či dalších podobných platformách (všude stačí vyhledat "Kopačák").

Budeme rádi, když nám napíšete, jak se vám díl líbil. Rádi si také přečteme vaše názory na daná témata, ke kterým v dalších dnech vyjdou postupně příspěvky na našem Facebooku i Instagramu.

Užijte si podcast! :)

 

NovějšíSoutěž se Sazka fantasy! Postav nejlepší tým a soutěž o zajímavé ceny!
StaršíPodcast #29: Padouch Mbappé a hrdina Haaland, boj o postup v Lize mistrů, rozjetá Neapol