Kopačák je na YouTube! Kvízy, zajímavosti...

Konečně! Kopačák je na YouTube! 

Přidáváme se tak k dalším mnohým webům, které na jednom z nejpopulárnějších internetových serverů světa mají svůj kanál. Najdete ho tady.

Vytvořena jsou zatím dvě videa.

První najdete tady a je to taková zajímavost, kterou hádám spousta z vás nevěděla. Je to něco, z čeho by šel udělat článek, touto formou to však pro některé může být zajímavější.

No a ve druhém videu (odkaz) je kvíz. Ano, kvízy tomuto webu zajistily mnoho návštěvníků, jsou oblíbené, chci je tedy i na YouTube kanáu, kde navíc bude více možností k jejich vytvoření. První kvíz je zcela jiný než všechny dosavadní kvízy, nepůjde v něm ani o fotbalové znalosti, spíš o odhad a zábavu :) 

Videa chceme dělat originálně a zajímavě pro vás. Nebudu kecat, je tu malá inspirace něčeho, co funguje v zahraničí a přijde mi, že u nás to nikdo podobně nedělá. Vytvoření YouTube kanálu dává už delší dobu smysl. Je to možná vůbec nejsilnější internetový server, celému Kopačáku může jeho aktivní účast na něm pomoct získat nové fanoušky.

A na co se vůbec můžete těšit? První dvě videa ukazují dobře můj záměr. Já sám bych se nechtěl nazývat youtuberem, nemám touhu prezentovat takto svůj obličej, v blízké době neplánuji videa ani namlouvat, spíš chci něco takto vytvářet. Nemohu mluvit ale za všechny redaktory na Kopačáku. Určitě ode mě bude více podobných zajímavostí a více video kvízů.

Neočekávejte video každý den, trochu se obávám, zda vůbec budu stíhat vydávat něco alespoň jednou týdně. Jde mi o kvalitu a hlavně o to, aby to pro vás bylo zajímavé.

Jelikož začínáme, budeme rádi, když nám dáte na kanál odběr popřípadě o něm řeknete kamarádům.

Co na nový kanál, videa a celkově celou myšlenku říkáte? :) 

NovějšíVideo: Luka Modrić - momentálně nejlepší hráč světa
StaršíHokejové kvízy, tenisové kvízy, kvízy na zeměpis, politiku...