Hokejové kvízy, tenisové kvízy, kvízy na zeměpis, politiku...

Ahoj! :) 

Dnes bohužel žádný fotbalový kvíz nebude... Mám pro to snad vhodnou omluvu, poslední dny jsem totiž dokončoval nový projekt, který by mohl dříve či později zajímat každého z vás. Kvízy se tu těší obrovské popularitě, za což jsem moc rád, chtěl jsem ale tento nápad posunout i mimo fotbalový svět. 

Právě k tomu slouží projekt Moje kvízy, který dnešním dnem oficiálně startuje a na jehož webu se budou objevovat kvízy všeho druhu. Pro začátek jich je tam osm, které vytvořil fanoušek Kopačáku Vondri, který mi nabídl pomoc a byl důležitou součástí toho, že celý projekt vůbec začal. 

Na své si přijdou fanoušci hokeje, tenisu, ale i nadšenci do zeměpisu, historie, politiky... Postupem budou přibývat kvízy na další sporty, na filmy, seriály, v podstatě na vše může být nějaký ten kvíz. Fotbalové kvízy ale budu dál vydávat tady na Kopačáku :)

Budu rád, když se na web podíváte, vyzkoušíte, popřípadě o něm řeknete dalším. Zatím je celý projekt na svém začátku, věříme však, že s přibývajícím počtem kvízů bude stále zajímavější a lepší. Možná si někteří vzpomenete, jaké to tu bylo, když tu bylo třeba jen deset kvízů, a jaké to je teď, když už se pomalu blížíme stovce. Je skvělé vidět, jak se tento nápad ujal, a že vás projekt Kopačák baví. Doufám, že vás bude bavit i nadále, a že i projekt Moje kvízy spousta z vás využije pro otestování svých znalostí :)

Všem, co se dnes těšili na kvíz, tak se omlouvám, ve středu a v sobotu se zase dočkáte. Děkuji a přeji pěkný zbytek víkendu.

S pozdravem Martin Kondr, autor projektu Kopačák

 

NovějšíKopačák je na YouTube! Kvízy, zajímavosti...
StaršíFantasy Premier League s Kopačákem