Prémiový kvíz: Dokážete poznat hráče podle úsměvu?

Asi jste slyšeli o různých "Mezinárodních dnech", aneb v podstatě skoro na každý den už něco takového připadá. Zítra je dle některých zdrojů Mezinárodní den zubařů, a tak tuto událost využijeme pro hodně netradiční kvíz, ve kterém se pokusíte poznat hráče podle jejich úsměvů.

V kvízu se nachází 14 obrázků smějících se úst hráčů. Jedná se o většinou velmi dobře známé fotbalisty, jejichž úsměv jste nejspíš někdy už viděli. Kvíz je za mě velmi těžký, ale nedovedu odhadnout, jak až moc vás může potrápit. Subjektivně tam, kde jsem cítil, že by vás to mohlo více potrápit, tak bylo ponechána větší část kolem úst.

U každého hráče zvlášť můžete využít nápovědu, která odkryje jeho národnost. Hráče můžete přeskakovat, tedy i když je na kvíz hodně času, doporučuji se dlouze nezastavovat a případně se k náročnějším obrázkům vracet později.

Po skončení kvízu se na obrazovce s výsledkem objeví odkaz na obrázek, na kterém jsou fotografie hráčů, které byly pro účely kvízu použity. Na úvodním obrázku je Ronaldinho, jehož úsměv je ve světě fotbalu jedním z nejtypičtějších. V kvízu na něj už nenarazíte, tam se nacházejí pouze aktivní hráči.

Jak si povedete? Budeme rádi, když nám dáte do komentářů níže vědět výsledek a případně, jak se vám takový netradiční kvíz líbil 😊

Poznámka: Tento kvíz je jen pro předplatitele našeho Herohero. Pokud mezi ně ještě nepatříte, budeme rádi, když se k nim přidáte, pomůžete tak celému Kopačáku růst. (Pokud mezi ně patříte a kvíz nelze spustit, napište na Fb)

Tento kvíz je jen pro naše předplatitele

Pokud jej chcete odemknout, více informací naleznete tady.

NovějšíKvíz: Dokážete vypsat útočníky s historicky nejvyšší hodnotou?
StaršíKvíz: Dokážete vyjmenovat fotbalisty, kteří hrají za Liverpool?