Prémiový kvíz: Dokážete poznat klub podle části jeho loga?

V minulosti jsme na našem webu měli pár kvízů spojených s logy klubů, asi nikdy jsme se však nezabývali jen jejich částmi. Až do dneška!

Dnešní kvíz prověří vaši pozornost, kterou věnujete podobě znaků. Nečekejte nic jednoduchého jako třeba zobrazenou čtvrtinu loga, naopak v některých případech byly vybrány detaily, které na první pohled někteří mohou ignorovat. Aby to bylo ještě těžší, tak ve dvou případech byla část ještě otočena o 90 stupňů.

V kvízu se nachází výhradně kluby z TOP 5 lig, většinou pak ze spodní poloviny tabulky. Na úvodním obrázku je pro názornost část loga Barcelony, tu v kvízu nenajdete.

Celkem kvíz obsahuje 15 částí, u každé zvlášť můžete v případě trablů využít nápovědu, která odkryje zemi, ze které klub pochází.

Pokud se budete chtít po skončení kvízu podívat na celé logo, můžete se tady prokliknout na některou soutěž a tam pak stačí jen vybrat "Kluby".

Jak si povedete? Dejte nám vědět do komentářů níže váš výsledek 😊

Poznámka: Tento kvíz je jen pro předplatitele našeho Herohero. Pokud mezi ně ještě nepatříte, budeme rádi, když se k nim přidáte, pomůžete tak celému Kopačáku růst. (Pokud mezi ně patříte a kvíz nelze spustit, napište na Fb)

Tento kvíz je jen pro naše předplatitele

Pokud jej chcete odemknout, více informací naleznete tady.

NovějšíKvíz: Dokážete přiřadit stadiony s nejmenší kapacitou k jejich klubům?
StaršíKvíz: Nejhodnotnější hráči jarní části Ligy mistrů