Prémiový kvíz: Poznáte pohádkově vánoční fotbalisty?

Vánoční svátky jsou výjimečným obdobím v roce. I u fotbalových fanoušků, kteří se běžně na televizi vyjma fotbalu nedívají, může být obrazovka rázem plná pohádek.

V tomto kvízu se na tuhle vánoční pohádkovou atmosféru trošku naladíme, a pochopitelně i tak to bude hlavně o fotbale.

Co vás čeká?

Kvíz obsahuje 15 obrázků fotbalistů, avšak převedených do kreslenější / pohádkovější podoby s vánočnější tématikou. Po spuštění uvidíte kromě obrázku i rok narození hráče a jak už usmívající se David Beckham na úvodním obrázku naznačuje, najdete tam i pár již neaktivních fotbalistů, které budete mít označené za rokem narození hvězdičkou. Pokud si nebudete vědět rady, můžete využít u každého obrázku zvlášť nápovědu, která odkryje hráčovu zemi.

Všechny úpravy byly provedeny pomocí umělé inteligence, proto mějte prosím pochopení, že ne vše je převedeno dokonale (typický problém s těmito obrázky je např. s počtem prstů na rukou).

Některé hráče bude jednodušší poznat, někde to možná nemusí být na první pohled jasné, ale celkově to není nic zas tak složitého... Hlavně vám přeji ať vás tento netradiční kvíz baví, ostatně v tomto případě to je více o té zábavnější části než o znalostech 😊 

Poznámka: Tento kvíz je jen pro předplatitele našeho Herohero. Pokud mezi ně ještě nepatříte, budeme rádi, když se k nim přidáte, pomůžete tak celému Kopačáku růst.

Tento kvíz je jen pro naše předplatitele

Pokud jej chcete odemknout, více informací naleznete tady.

NovějšíKvíz: Nejlepší kluby dle koeficientu UEFA
StaršíKvíz: Hráči měsíce Premier League od roku 2014