Kvíz: Dokážete si vzpomenout na hráče, kteří Spartě pomohli k předchozímu titulu?

Sparta oslavila po dlouhých devíti letech zisk ligového titulu. V sezóně 2013/14 klub vedl Vítězslav Lavička, který Spartu dovedl k titulu se značným náskokem třinácti bodů na druhou Viktorii Plzeň. Na třetím místě skončila Mladá Boleslav. Jen pro zajímavost - poslední skončilo Znojmo, které do druhé ligy doprovodila Sigma Olomouc. Těsně se zachránili hráči Bohemians a Slavie, kteří nasbírali o pouhý jeden bod více než právě fotbalisté Sigmy. Tento kvíz je však o tehdejším šampiónovi, přesněji o jejich kádru. Dokážete si vzpomenout na hráče, kteří tehdy pomohli Spartě k titulu?

Po spuštění kvízu uvidíte v levém sloupci počet minut, které hráč v tehdejší ligové sezóně za Spartu odehrál, a pozici. Pozici prosím berte trochu s rezervou, ne všude byla jednoznačná a tentokrát jsem se místo běžnějšího rozdělení brankář / obránce / záložník / útočník pokusil o konkrétnější popis. Pokud si nebudete vědět rady, tak máte k dispozici nápovědu, která odhalí iniciály.

Do kvízu se dostali všichni hráči, kteří nastoupili alespoň na jednu minutu, a také náhradní gólman, který na lavičce seděl v nejvíce zápasech. Nenajdete tam tak dnes velmi dobré české brankáře Jindřicha Staňka a Filipa Nguyena, kteří v sezóně nenastoupili a na lavičce se objevili jen v pár zápasech.

Jak si povedete? Dejte nám vědět, jak jste dopadli 😊

Dokážete si vzpomenout na hráče, kteří Spartě pomohli k předchozímu titulu?

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Iniciály hráče
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Dokážete určit týmy, které si v posledních dvaceti letech zahrály finále Evropské ligy?
StaršíKvíz: Které kluby si v tomto miléniu zahrály Bundesligu?