Kvíz: Všechny kluby Kevina-Prince Boatenga

Někteří hráči jsou schopni v jednom klubu strávit celou kariéru, jsou ale i opačné extrémy fotbalistů, kteří jsou naopak každou chvíli na jiné adrese. Jedním z nich je Kevin-Prince Boateng, který během své kariéry oblékl dres hned čtvrnácti různých klubů. Dokážete je vyjmenovat?

Boateng se narodil v Německu a tuto zemi reprezentoval na mládeřnické úrovni, na té seniorské však navázal na své kořeny a nastupoval za Ghanu. V barvách afrického celku si připsal pouhých 15 startů než se ve 24 letech rozhodl ukončit kvůli fyzickým i psychickým problémům reprezentační kariéru a věnovat se té klubové. Boateng patřil mezi velké talenty, naplno však své schopnosti nedokázal tak často prodávat. V březnu měl už 36 let a byť jeho kariéra mohla být zářivější, rozhodně dokázal zaujmout a získat si plno příznivců.

Po spuštění kvízu uvidíte v levém sloupci období v klubu. Na některých řádcích je hvězdička značící hostování. Ve dvou klubech si s přestávkou zahrál ve dvou různých obdobích - tyto kluby najdete v kvízu dvakrát. Pokud si nebudete vědět rady, k dispozici je nápověda, která zobrazí zemi, ze které je klub.

Jak si povedete? Dejte nám vědět do komentářů pod kvízem, kolik jste získali bodů :-)

Za nápad na kvíz děkuji Danovi ze ZaKopaná.

Všechny kluby Kevina-Prince Boatenga

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Země, ze které klub pochází
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Dokážete vyjmenovat historicky nejlepší střelce Chelsea v rámci Premier League?
StaršíKvíz: Nejlepší hráči dle ankety Zlatý míč v období 1968 - 1973