Kvíz: Hráči/trenéři tohoto milénia s nejvíce zápasy za Atlético Madrid

V nedávné době jste si tu mohli zkusit kvíz na hráče/trenéry s nejvíce zápasy za Manchester City či Manchester United, AC MilanBayern, dnes se konečně dostane i na tým ze Španělska. Když je kvíz věnovaný nějakému klubu z La Ligy, téměř vždy se týká Barcelony či Realu Madrid. Na tyto slavné velkokluby se v tomto typu kvízů určitě v budoucnu dostane, tentokrát ale zkusíme napravit opomíjení ostatních a dáme přednost Atléticu Madrid.

Atlético je významným klubem posledních let. Málokdo si vzpomene, že přerod milénia strávil madridský tým ve druhé lize, z ní se však dostal a dlouhodobě dobrou prací se během pár let probojoval až do evropských pohárů, stabilizoval se, dokázal dobře posilovat a pak také hned dvakrát vyhrát ligový titul. V tomto kvízu zavzpomínáte na hráče, kteří byli u této změny.

Po spuštění kvízu na vás čeká pět tabulek - první je pro trenéry, další pro brankáře, obránce, záložníky a brankáře. U trenérů a brankářů budete hledat 5 jmen s nejvíce zápasy, u zbytku rovnou 10. U každého políčka máte kromě počtu zápasů i národnost, v případě potřeby pak můžete využít nápovědu, která odkryje iniciály.

V kvízu se nenacházejí všichni fotbalisté historie, ale je to omezené pouze na ty, kteří odehráli/odtrénovali alespoň jeden zápas v tomto miléniu (tj. po 1.1.2001).

Kolik dokážete nasbírat bodů? Budeme rádi, když nám vědět do komentářů, jak jste dopadli :-)

 

Hráči/trenéři tohoto milénia s nejvíce zápasy za Atlético Madrid

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Iniciály hráče/trenéra
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Dokážete vyjmenovat týmy, které v rámci TOP 5 lig loni sestoupily a jejich náhradníky?
StaršíKvíz: Nominace na Zlatý míč 2008