Kvíz: Vzpomenete si na soupisku Viktorie Plzeň pro Ligu mistrů 2011/12?

V dnešním kvízu se vrátíme do historie 10 let nazpět. V sezóně 2011/12 totiž Viktoria Plzeň poprvé postoupila do základní skupiny Ligy mistrů. V předkolech nejprve postupně porazila arménský Pjunik Jerevan, norský Rosenborg a dánskou Kodaň.  V základní skupině nejprve doma remizovala s běloruským BATE Borisov, poté venku podlehla AC Milán i Barceloně. V domácím zápase s Barcelonou Viktoria utrpěla debakl 0:4, následně ale venku porazila BATE a v závěrečném souboji ve skupině doma remizovala s AC Milán díky epickému finiši. Se ziskem pěti bodů tak Viktoria Plzeň obsadila ve skupině konečné 3. místo a postoupila do Evropské ligy, kde však okamžitě vypadla se Schalke 04 se slavným Raúlem nebo Huntelaarem.

A o co půjde v dnešním kvízu? Je to jednoduché – stačí vyjmenovat 22 hráčů, kteří tehdy tvořili soupisku Viktorie Plzeň pro Ligu mistrů. Bonusový bod pak získáte za jméno trenéra. Na kolik hráčů si dokážete vzpomenout? Zkuste si náš kvíz!

Po spuštění kvízu uvidíte v levém sloupci pozici hráče (brankář, obránce, záložník, útočník). Hvězdičkou jsou označeni slovenští hráči. Případná nápověda zobrazí iniciály hráče.

Po skončení kvízu nám napište, kolik bodů jste dokázali získat!:-)

Vzpomenete si na soupisku Viktorie Plzeň pro Ligu mistrů 2011/12?

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Iniciály hráčů/trenéra
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Dokážete vyjmenovat Slováky, co si zahráli v ruské lize?
StaršíKvíz: Dokážete vyjmenovat všechny trenéry Barcelony a Realu Madrid v tomto století?