Kvíz: Speciální kvíz - Arsenal edition

Tento kvíz je určen zejména pro pravé fanoušky londýnského Arsenalu. Je inspirován kvízem s názvem "Speciální stý kvíz", který byl zveřejněn tady na Kopačáku. Pro ty, kteří jej neznají nebo nevědí, na jakém principu funguje, se jej pokusím vysvětlit. Ve své podstatě je velmi jednoduchý a složitě jen vypadá. :)

Vašim úkolem bude postupně vyplňovat tabulku tak, že hledaný správný výraz se po vyřešení nezapíše do příslušné kolonky, nýbrž jeho uhodnutí odhalí další otázku, na kterou její správná odpověď odhalí opět otázku následující, a takto může nastat řetězová reakce, jejíž spuštění je ovšem jen a jen na vašich vědomostech. Počáteční startovací otázka se nachází již v záhlaví tabulky. Když ji správně uhodnete, zobrazí se otázka další na řádku 1 a takto se postupuje dále a dále.

Věřím, že pokud vám něco není jasné, tak po vyzkoušení naostro vám princip po pár vteřinkách bude vlastní. Autorem kvízu je věrný mnoholetý fanoušek Arsenalu, který s klubem prošel již pěkný kus svého života. Po vyřešení poslední šesté tabulky se vám zobrazí jedna zajímavost, kterou jen málokdo ví.

Pokud si nebudete vědět rady, můžete využít nápovědu, která vám na 2., 5. a 8. pozici každé tabulky zobrazí další otázky.

Přeji hezkou zábavu :)

Pozn: Autorem tohoto kvízu je RMCH, který jej vytvořil na mém druhém projektu Mojekvízy.cz, a kterému tímto děkuji :)

Speciální kvíz - Arsenal edition

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Kliknutím na nápovědu se zobrazí to, co je v tabulce na 2., 5. a 8. řádku. Získáte tak další indície k vyřešení celé tabulky.
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Hráči, kteří vstřelili nejvíce gólů v Lize mistrů
StaršíKvíz: HIGHER nebo LOWER? #CZ/SK verze