Kvíz: El Clásico bez Ronalda a Messiho?

El Clásico - každoročně jeden z nejočekávanějších a největších fotbalových zápasů. Po mnoho let byli jeho neodmyslitelnou součástí také Cristiano Ronaldo a Lionel Messi. A právě díky Messimu s Ronaldem se stalo El Clásico skutečně globální záležitostí. Díky nim dostal zápas ještě větší náboj, než přináší historická rivalita a v posledních letech i nenávist mezi „španělským“ Madridem a Katalánskem. Vždyť Cristiano Ronaldo v těchto derby vstřelil 17 gólů a Lionel Messi dokonce 26. První zápas mezi Barcelonou a Realem Madrid po odchodu Ronalda do Juventusu proběhl i bez Lionela Messiho, a to kvůli jeho zlomené ruce. Zápas tehdy skončil drtivým vítězstvím Barcelony 5-1. No a vzhledem k událostem z posledních dnů není nereálné, že bez Messiho bude i další El Clásico...

Dnešní kvíz však bude zaměřen na El Clásico v prosinci 2007, tedy v době kdy Cristiano Ronaldo byl ještě hráčem Manchesteru United a Lionel Messi v zápase opět vlivem zranění nenastoupil. Real Madrid tehdy zvítězil na půdě Barcelony 1-0, když rychlým protiútokem rozhodl jeden šikovný brazilský záložník či útočník.

Vaším úkolem bude vyjmenovat hráče obou týmu, kteří si v daném derby zahráli (ať již od první minuty nebo do zápasu naskočili později). 

Po spuštění kvízu uvidíte v levém sloupci klub hráče a jeho národnost. Hráči jsou přitom seřazeni abecedně dle národnosti. Pokud si nebudete vědět rady, můžete využít nápovědu, která zobrazí iniciály hráče. Po dokončení kvízu nám napište do komentářů, jak jste byli úspěšní! :-)

El Clásico bez Ronalda a Messiho?

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Iniciály hráče
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Fortuna liga a její NEJ v sezóně 2019/2020
StaršíKvíz: Znáte všechna města, která hostila finále Ligy mistrů?