Kvíz: Galácticos - dokážete vyjmenovat všechny hráče?

„Pokud mě zvolíte, přivedu do Madridu kapitána Barcelony. Pokud ne, zaplatím všem členům permanentky na celý rok.“

Toto prohlásil Florentino Pérez v boji o prezidentské křeslo Realu Madrid, na které roku 2000 také usedl. A tak došlo k projektu známém jako Galácticos, jednomu z nejpompéznějších a nejambicióznějších projektů fotbalové historie. Každý rok měl do královského klubu přijít alespoň jeden světový hráč, a to se také stalo. Galácticos pak tvořili jak nově příchozí hráčí, tak hráči koupení před nástupem Péreze, vlastní odchovanci, kteří měli vyznámný vliv na tým, nebo také hráči zakoupení mezi lety 2006-2009, kdy se moci ujal Ramón Calderón, a na nichž Pérez po svém návratu částečně postavil tzv. druhou éru Galácticos.

Vaším úkolem v tomto kvízu bude doplnit všechny hráče Realu Madrid, jež jsou spojováni s projektem Galácticos, tedy velké fotbalisty té doby, ikony či legendy.

Po spuštění kvízu uvidíte dvě tabulky, první pro první éru, druhá pro druhou (pokud byl hráč součástí i druhé éry, najdete jej jen v prvním sloupečku). V levém sloupci rok příchodu hráče (v případě odchovance rok, kdy se dostal do prvního týmu) a jeho národnost. Pokud si nebudete vědět rady, můžete využít nápovědu, která zobrazí pozici hráče a odkud daný hráč přestoupil (či zda je odchovanec). Hvězdičkou jsou označeni hráči, kteří stále hrají v Realu Madrid.

Přejeme hodně štěstí a nezapomeňte se s námi pak v komentářích podělit o váš výsledek! :-)

Galácticos - dokážete vyjmenovat všechny hráče?

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Iniciály hráče a odkud daný hráč přestoupil
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: 30 nejhodnotnějších slovenských hráčů dle Transfermarktu
StaršíKvíz: Pamatujete na ME do 17 let v roce 2006?