Kvíz: Co víte o Lize mistrů?

Kvíz s podobným názvem "Co víš o Lize mistrů" tu již jeden kdysi byl, tehdy se jednalo o testovou verzi, dnes to zkusíme písemně, avšak oproti dalším kvízům s podstatnou změnou!

Ve všech předcházejících kvízech jsme se zaměřovali na jednu věc, třeba na nejlepší střelce nebo kluby, dnes to bude trochu komplexnější. Po spuštění kvízu uvidíte 10 tabulek, v každé se po vás bude chtít něco jiného. Někde jména hráčů, jinde klubů nebo dokonce trenérů... Vše se týká nového formátu Ligy mistrů známého od roku 1992.

V jedné tabulce nenajdete dvě stejná jména. Pokud by se po vás (pro příklad) chtělo napsat pět posledních vítězů Ligy mistrů, byl by tam Real Madrid a čtyři další týmy, ne 3x Real. A ještě malá poznámka k nápovědě... Jelikož každá tabulka znázorňuje něco jiného, je u každé tabulky nápověda jiná. U hráčů to je většinou jejich národnost, u týmů to může být třeba země.

Rozhodně se nejedná o jednoduchý kvíz. Hned dvě tabulky však budou na znalosti, které jste si již na tomto webu mohli prověřit. Kolik dokážete získat bodů? :)

Poznámka: Kvíz byl aktualizován 25.11.2018.

Co víte o Lize mistrů?

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Nápověda je u každé tabulky jiná, viz popisek kvízu.
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Víte, kteří fotbalisté mají na Facebooku nejvíce fanoušků?
StaršíKvíz: Jak dobře znáte loga fotbalových klubů?