Prémiový kvíz: Poznali byste klub, kdybyste stáli přímo před jeho stadionem?

Jako fotbaloví fanoušci nejspíš znáte několik stadionů. Některé slavné jste možná navštívili, jiné jste viděli v televizi či na fotografii. Představte si ale situaci, že se ocitnete před nějakým stadionem? Dokázali byste poznat, kterému klubu patří?

Dobře, nejspíš ano... Pravděpodobně byste věděli, v jakém městě se nacházíte a nejspíš byste také někde v blízkém okolí nebo přímo na stadionu mohli zahlédnout znak klubu. Na úvodním obrázku zobrazený stadion Dortmundu je toho krásným příkladem. To by ale vaše fotbalové znalosti moc neprověřilo, že?

Udělám vám to tedy trochu těžší. V tomto kvízu na vás čeká 15 obrázků fotbalových stadionů pořízených z Google Street View. Případné názvy klubu / stadionu či logo budete mít pro zvýšení obtížnosti začerněné. Dokážete i tak určit, který klub na stadionu hraje? Pokud si nebudete vědět rady, můžete pro každý obrázek zvlášť využít nápovědu, která vám odhalí zemi, ve které se klub nachází.

Na úplný začátek jsem se snažil vybírat stadiony, s jejichž poznáním byste mohli mít menší problémy, závěr by pak pro vás měl být výrazně těžší.

Jak si povedete? Dejte nám vědět do komentářů níže váš výsledek 😊

Poznámka: Tento kvíz je jen pro předplatitele našeho Herohero. Pokud mezi ně ještě nepatříte, budeme rádi, když se k nim přidáte, pomůžete tak celému Kopačáku růst. (Pokud mezi ně patříte a kvíz nelze spustit, napište na Fb)

Tento kvíz je jen pro naše předplatitele

Pokud jej chcete odemknout, více informací naleznete tady.

NovějšíKvíz: Dokážete vyjmenovat poslední mistrovské sestavy klubů La Ligy?
StaršíKvíz: Dokážete vyjmenovat účastníky ME 2024?