(Zdroj obrázku: medium.com)

Prémiový kvíz: Poznáte hráče podle přestupové historie z Transfermarktu? #2

Před zhruba měsícem na našem webu vyšel prémiový kvíz na poznávání hráčů podle přestupové historie z Transfermarktu. Dnes na tento kvíz navážeme druhým dílem.

Princip zůstává stejný. Po spuštění kvízu na vás čeká 14 screenů z populárního webu Transfermarkt, na kterých je zachycena část přestupové historie hráčů. Část proto, aby byl kvíz o něco těžší a nenapovídal se původ hráče (většinou jde o stěhování po roce 2018). Naopak budete mít k dispozici základní informace Transfermarktu, tedy datum přestupu (nebo případně hostování), zainteresované kluby, odhadovanou hodnotu hráče v době přesunu (ve sloupci MV) a také zaplacenou částku. Vašim úkolem bude rozeznat, o kterého hráče se jedná.

Obrázky můžete přeskakovat a poté se k nim vracet. Nápověda odhalí iniciály hráče a lze ji aktivovat na každý obrázek zvlášť.

Kolik dokážete získat bodů?

Poznámka: Tento kvíz je jen pro předplatitele našeho Herohero. Pokud mezi ně ještě nepatříte, budeme rádi, když se k nim přidáte, pomůžete tak celému Kopačáku růst. (Pokud mezi ně patříte a kvíz nelze spustit, napište na Fb)

Tento kvíz je jen pro naše předplatitele

Pokud jej chcete odemknout, více informací naleznete tady.

NovějšíKvíz: Dokážete vypsat nejlépe vydělávající hráče Premier League?
StaršíKvíz: Nejhodnotnější bratrské dvojice