Prémiový kvíz: Poznáte starší české reprezentanty?

Jak bylo nedávno naznačeno a o víkendu na Facebooku vysvětleno - na webu dojde k omezení kvízů. Původní myšlenka byla snížit počet kvízů ze tří na dva, nakonec však zkusíme jet dál se třemi kvízy s tím, že jeden bude jen pro předplatitele. Prosím v tomto směru o pochopení, snažíme se tu vybudovat něco, co tu moc nemá obdoby a za 4 eura měsíčně toho nenabízíme zrovna málo - více info.

A o čem náš první prémiový kvíz bude?

Hádám, že většina z vás alespoň čas od času koukne na náš národní tým, zná hráče... Jak jste ale na tom se znalostí hráčů, kteří náš národní tým reprezentovali před více než dvaceti lety?

Po spuštění kvízu na vás čeká 13 obrázků bývalých reprezentantů, kteří si svůj poslední zápas připsali před památným EURO 2004, a zároveň odehráli alespoň 25 zápasů (zápasy za Československo se v tomto kvízu nezohledňují) - Karla Poborského znázorněného na fotce z dalšího památného turnaje EURO 1996 tam tedy nehledejte. U každého máte informaci o počtu zápasů a období, kdy fotbalista v reprezentaci působil. U každého zvlášť také můžete využít nápovědu, která odhalí iniciály.

Jak si povedete? 😊

Tento kvíz je jen pro naše předplatitele

Pokud jej chcete odemknout, více informací naleznete tady.

NovějšíKvíz: Hráči s největším počtem reprezentačních startů pod Joachimem Löwem
StaršíKvíz: Přiřadíte českého reprezentanta k jeho rodnému městu?