Kvíz: Hráči/trenéři tohoto milénia s nejvíce zápasy za Ajax

Poslední dobou tu přibývá kvízů zaměřených na jeden klub, asi nikdy na Kopačáku však nebyl kvíz věnovaný týmu působící mimo nejsledovanější ligové soutěže. Až do dneška! Tohoto privilegia se dostalo Ajaxu. Ajax je poměrně oblíbeným klubem s bohatou historií, který dokáže vychovávat zajímavé fotbalové talenty poutající zájmy bohatších klubů. V posledních letech zaujal atraktivním fotbalem, který zvládal předvádět i v evropských pohárech.

Vašim úkolem v tomto kvízu bude vyjmenovat hráče/trenéry z nedávné minulosti, kteří si připsali nejvíce zápasů v barvách amsterdamského celku. Po spuštění kvízu na vás čeká pět tabulek - první je pro trenéry, další pro brankáře, obránce, záložníky a brankáře. U trenérů a brankářů budete hledat 5 jmen s nejvíce zápasy, u zbytku rovnou 10. U každého políčka máte kromě počtu zápasů i národnost, v případě potřeby pak můžete využít nápovědu, která odkryje iniciály.

V kvízu se nenacházejí všichni fotbalisté historie, ale je to omezené pouze na ty, kteří odehráli/odtrénovali alespoň jeden zápas v tomto miléniu (tj. po 1.1.2001).

Jak si povedete? Budeme rádi, když nám napíšete do komentářů, jak jste dopadli :-)

Hráči/trenéři tohoto milénia s nejvíce zápasy za Ajax

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Iniciály hráče/trenéra
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Nominace na Zlatý míč 2005
StaršíKvíz: Dokážete vybrat zakládající týmy anglického ligového fotbalu?