Spouštíme chat, v čem je jiný?

Před nástupem globálních sociálních sítí bylo jen u nás několik portálů, kde si bylo možné vytvořit chatovací místnost, kam chodili lidé, kteří se většinou vzájemně neznali, aby diskutovali nad nějakým společným tématem. V současné době většina těchto portálů již neexistuje, je využívaná málo nebo vůbec, proč tedy vytváříme něco, co se už moc nepoužívá? Náš chat se totiž snaží být tak nějak jiný... 

Je často vidět, jak například stránky na Facebooku během zápasů informují své fanouškům o průběhu utkání a ti pak pod jednotlivými příspěvky přidávají své názory nebo spolu diskutují. Zde vidíme, že spousta fanoušků chce o průběhu zápasu diskutovat a jednotlivé stránky by jim mohly tuto možnost prostřednictvím dočasného chatu nabídnout. Je to jednoduché... Vytvoří se místnost, která může být chráněna heslem, zveřejní se její adresa a je hotovo. Zakladatel místnosti ji pak může obohatit volně dostupným přenosem nebo třeba náhledem na nějakou jinou stránku, kde se například vyskytuje alespoň psaný komentář utkání, vše v jednom okně. Krom toho má moc nad všemi uživateli, může jim dávat administrátorská práva nebo je banovat a udržovat tak pořádek a úroveň. Navíc tato práva trvají až do zániku místnosti (místnost zaniká cca hodinu od poslední aktivity), tedy pokud si administrátor musí něco zařídit a odejde z místnosti, po jeho návratu administrátorem zůstane. 

Abychom udrželi kvalitu chatu a zamezili jeho zneužívání, tak místnost může založit pouze uživatel, který má administrátorem tohoto webu přidělena práva k nějakému klubu (o tom více zde v části "Názory fanoušků"). Tato práva pak není obtížné získat a pokud má někdo o tuto možnost zájem, nechť napíše sem nebo na náš účet na Facebooku, který je tady. Dále je nutné dodat, že do chatu mohou vstoupit pouze přihlášení uživatelé, a to opět z důvodu udržení jeho kvality.

Budeme rádi za názory, nápady na vylepšení, upozornění na chyby apod. a věříme, že touto funkcí nabídneme mnohým fanouškům něco, co jistě ocení a budou rádi používat.

NovějšíAtsu, Luongo a Ospina kandidáty na Zlatý míč?