Trenér Koeman ve stále větší nelibosti fanoušků Barcelony po výroku na adresu mladého Nica

Fanoušci Barcelony soptí. Nejen, že jejich milovaný klub prohrál v posledním ligovém utkání před právě probíhající reprezentační pauzou s Atléticem Madrid, ale ještě navíc na pozápasové tiskové konferenci nizozemský lodivod svalil vinu za první inkasovaný gól na devatenáctiletého Nica Gonzaleze. 

Ač je v nové sezóně v dresu Barcy k vidění mnoho mladých fotbalistů, bylo překvapením, když se v základní sestavě v ostře sledovaném šlágru 8. kola La Ligy objevil Nico Gonzalez. Po boku zkušeného Sergia Busquetse měl dotvářet tandem štítových záložníků Blaugranas. V třiadvacáté minutě zápasu ale nadějný odchovanec nezvládl souboj s Thomasem Lemarem, což vyústilo v první obdrženou branku. 

Chybovat je lidské, notabene v takovém věku a v takovém zápase, ovšem málokdy se stane, aby trenér jednoho z týmů veřejně pojmenoval konkrétního "viníka" nepovedeného zápasu. To přesně Ronald Koeman udělal a čím dál více prosakují informace o rozepřích mezi jím a hráči, čemuž se po takto řekněme nerozvážném výroku nelze divit. 

Uvidíme, jak dlouho ještě vedení podrží Nizozemce na lavičce Barcelony. Spekulace kolem jeho možného nástupce však nabírají čím dál vyšší obrátky a jména jako Roberto Martinez, aktuální kouč belgické reprezentace, nebo legenda kubu z Camp Nou Xavi Hernandez, jsou skloňována ve spojení s FC Barcelonou víc než často.


Jak se vám článek líbil?

Průměr:

91.9%




NovějšíKdo se stane novým majitelem Viktorie Plzeň?
StaršíEkonomické důsledky doby covidové