Případ Kúdela i nadále pokračuje. Hnusné vzkazy na Twitteru po zápase s Walesem

Napsáno k tomuto tématu bylo mnohé, a tak nemusíme nikomu vysvětlovat, že na Ondřeje Kúdelu je v anglických médiích pořádán takřka hon. O tom, co řekl či neřekl tu můžeme jen spekulovat. Bohužel na západ od nás je situace ohledně rasismu tak vyhrocená, že nějaká presumpce neviny neexistuje.

Zajímavé je však to, jak se zachovali někteří fanoušci fotbalu, potažmo i komentátor britské televize Sky. Během kvalifikačního zápasu bylo třeba Kúdelu ošetřit po střetu s Garethem Balem. Velšan si počínal nedovoleně a český reprezentant ze souboje odešel s tržnou ránou v obličeji.

Nejdřív na kanále Sky komentátor zhodnotil zákrok výrokem, že určité části fotbalových fanoušků určitě nebude vadit, že Kúdela dostal loktem do obličeje, což člověku nepřijde jako přespříliš profesionální s ohledem na to, v jakém kontextu to bylo řečeno. Ale záhy se ukázalo, že toto zhodnocení bylo více než pravdivé. Pokud si totiž na Twitteru napíšete slova Bale a Kúdela, tak chvílemi až zůstává rozum stát nad tím, co je člověk člověku schopen přát. 


Namátkou je zde vybraných pár vzkazů z Twitteru. Pro ty z vás, co neumíte anglicky, jsou ve zkratce všechny komentáře pochvalou pro Garetha Bale za to, že svého soupeře zranil.
 

Zdroj:Twitter

 

Nechci hodnotit to, zda je Ondřej Kúdela vinný či nevinný ve věci spojené s Kamarou. Ale přát člověku zranění na základě toho, že někoho slovně urazil mi přijde jako velká ubohost a jak to vnímáte vy?


Jak se vám článek líbil?

Průměr:

87.8%




Novější#Holkytaky chtějí na EURO
StaršíCo byste měli sledovat - Čeští fotbalisté v zahraničí