Líbí se Vám kvízy? Vytvořte si vlastní nebo si je vložte na svůj web!

Ahoj,

nejednou se mi stalo, že mi ve zprávách přistal dotaz, zda by bylo možné si vytvořit svůj vlastní kvíz. Nedávno jsem založil projekt mojekvizy.cz, kde bych rád měl oproti Kopačáku hlavně mimofotbalové kvízy. Na projektu jsem celkem dost pracoval a od dnešního dne je právě možné si tam vytvořit vlastní kvíz! Pokud tedy máte nápad na kvíz s jakoukoliv tématikou, tak se rozhodně mrkněte.

Zatím jsou tam tři druhy kvízů. Vytvořit si můžete klasický doplňovací kvíz (ten asi znáte z tohoto webu nejvíce), doplňovací kvíz s obrázky nebo kvíz s možnostmi, jehož podoba je překopána a je lepší než ta, kterou znáte z Kopačáku.

Spoustu věcí, které dělám tam, tak jsem doplnil i na Kopačák. Tou nejhlavnější je možnost vložit si kvíz na Váš web. Tato možnost je jak na webu mojekvizy.cz, tak na Kopačáku. Pod každým kvízem nově vpravo vedle facebookových tlačítek "To se mi líbí" a "Sdílet" je tlačítko s "</>", které po kliknutí zobrazí okénko s kódem, který když vložíte na web, tak tam kvíz budete mít.

Zatím je to nová věc, byla testována, ale těch změn bylo celkově tolik, že se mohou objevit chyby nebo něco nemusí být uděláno tak dobře. Pokud na něco narazíte nebo budete mít třeba problém s vložením kvízu na web, budu rád, když dáte vědět na admin@kopacak.cz nebo na stránku Kopačáku na Facebooku (tam si toho všimnu rychleji).

Z dalších změn ještě zmíním, že se povedlo doufám opravit chybu, která některým z Vás sekla doplňovací kvíz po zobrazení nápovědy. Co jsem vysledoval, stávalo se to hlavně u větších kvízů a jen malému počtu lidí. Doufám, že už s tím problém nebude :) 

Věřím, že tyhle novinky některé z Vás potěší a využijete je :) 

Pokud jste se těšili na nový kvíz, tak se Vám omlouvám, nejpozději v úterý však vyjde nový. Jsem vážně rád, že o ně máte takový zájem a moc Vám děkuji za všechny reakce, které jsou vesměs jen pozitivní, vážně si jich vážím. A doufám, že nové změny přispějí k tomu, aby se Vám na Kopačáku líbilo ještě více.

Přeji hezký zbytek víkendu! :) 

NovějšíFantasy Premier League s Kopačákem 2019/2020
StaršíKrásné Vánoce a skvělý rok 2019!