Krásné Vánoce a skvělý rok 2019!

Zítra je Štědrý den, konec roku 2018 se blíží... Dovolte mi, abych se krátce ohlédnul za tím, co nám přinesl.

Projekt Kopačák má za sebou zajímavý a dle mého úspěšný rok. Zatímco ten minulý byl přelomový, jelikož se zásluhou hlavně doplňovacích kvízů podařilo na web přivést pravidelné návštěvníky, v tomto roce se podařilo váš zájem udržet a možná ještě posunout dál k čemuž výrazně pomohlo i 104 kvízů, které v tomto roce zatím vyšly.

Když pominu kvízy, tak za zmínku rozhodně stojí i pár článků, které měly pozitivní ohlasy. Také byl založen účet na Instagramu, který má již přes tisíc sledujících, vznikl i YouTube účet, na nějž sice zatím není tolik času, ale zveřejněná videa byla hodnocena až nečekaně pozitivně a rozhodně je v plánu jich přidat více. Ze sociálních sítí se stále nejvíce věnujeme našemu účtu na Facebooku, kde se nám myslím daří držet slušnou kvalitu i serióznost.

Chtěl bych poděkovat všem lidem, kteří se nějakým způsobem zasloužili o to, že projekt stále roste a dá se říct, že je oblíben. Tradičně skvělou práci dělá hlavně na sociálních sítích Kamča, která je součástí Kopačáku již téměř dva roky. Letos tu byl pokus rožšiřit výrazně náš dvoučlenný tým, který sice nedopadl zcela podle představ, ale i přesto je nás díky Hanisovi více. Na webu jste si zatím mohli přečíst některé jeho články, má však za sebou i pár zajímavých příspěvků na Facebooku. Velmi si vážím i všech spoluprací, které pomohly zvýšit povědomí o projektu.

Velké díky však patří hlavně vám! Děkuji za to, že chodíte na web, sledujete naše sociální sítě, vkládáte reakce. Hlavně kvůli vám se neustále snažíme projekt posouvat a byť kvůli různým povinnostem nemáme tolik času, kolik bychom si přáli, v dalším roce se budeme snažit v tom všem pokračovat a Kopačák ještě posunout. Plánů je hodně, věřím však, že některé novinky budou představeny již v nejbližších dnech a celkově doufám, že se nám podaří jich zrealizovat co nejvíce, aby projekt Kopačák přinesl ještě více radosti.

Přeji vám ať vás skvělá hra jménem fotbal dál baví. Nečeká nás sice žádný výjimečný fotbalový megasvátek, jakým bylo letos Mistrovství světa, ale zajisté se můžeme těšit na plno dalších zajímavých zápasů, nečekaných momentů, skvělých výkonů hráčů. Věřím, že si každý najde své :)

Hlavně vám ale přeji krásné Vánoce, pohodové prožití konce roku 2018 a ať je další rok ještě lepší než tento! :)  

NovějšíLíbí se Vám kvízy? Vytvořte si vlastní nebo si je vložte na svůj web!
StaršíVideo: Kazu Miura - nejstarší profesionální fotbalista světa