Jiné kvízy, instagram, aneb co je na Kopačáku nového?

Ahoj! :)

V posledních dnech/týdnech jsem se snažil na Kopačáku udělat pár nových věcí, některých jste si všimli, jiných ne, tak bych je tu chtěl nějak shrnout.. 

Nové kvízy

Pár dní zpět vyšel kvíz na poznávání hráčů podle mapy přestupů. Je to úplně nový formát kvízů, který jsem tu chtěl dlouho mít, jsem rád, že reakce na něj byly tak pozitivní a tento nápad se setkal s úspěchem. Určitě se můžete těšit na více takových kvízů, ať už podobných tomuto, tak jiných, na které půjde tento nový formát použít. 

Vylepšené stávající kvízy

U delších psacích kvízů byla přidána možnost připnout si políčko na psaní odpovědi na vršek obrazovky a posouvat jím tak spolu se stránkou, což doufám ocení hlavně ti, kteří si zkouší kvízy na mobilu. Už nebudete muset  jezdit po stránce nahoru a dolu, dělání kvízů by tak mělo být pohodlnější a zábavnější. Pořád to má nějaké mouchy, ty se budu snažit někdy v nejbližších dnech odstranit, snad to ale už teď někomu pomůže. Políčko si připnete špendlíkem, který se po spuštění psacího kvízu (u kratších tato možnost není) zobrazí v levé části obrazovky.

Kopačák na Facebooku

Jste fanoušky Kopačáku na Facebooku? Už delší dobu se tam snažíme o zajímavé příspěvky, dle reakcí se nám to zatím daří. Nově tam můžete celý projekt ohodnotit, napsat názor... Ať už bude kladný nebo ne, budeme rádi, když nám dáte vědět jak se vám celý projekt líbí, protože nám záleží na tom, abychom to dělali dobře :) 

Kopačák je nově na instagramu

Od včerejšího dne je Kopačák i na instagramu, kam začneme v nejbližších hodinách, maximálně dnech přidávat podobné informace, které dáváme i na Facebook. Pokud se vám naše práce na Facebooku líbí, budeme rádi, když nás podpoříte i na Instagramu. Náš profil můžete začít sledovat tady :) 

A co bude dál?

Celý web jsem dosud dělal sám, na Facebooku mi pomáhá delší dobu kamarádka, která mimochodem odvádí skvělou práci a její příspěvky se vám dle reakcí velmi líbí. Nově jsou však součástí projektu další fotbaloví nadšenci, jejichž práci v blízké době určitě uvidíte. Těšit se můžete na více kvalitních příspěvků na sociálních sítích, ale hlavně na zajímavé články tady na webu. Občas jsem tu napsal nějaký blog, nejsem ale člověk, co by měl často chuť něco delšího napsat. S novou krví tohle vše přijde, a jak jsem tak zatím kluky poznal, máte se rozhodně na co těšit! :) 

Krom toho je v plánu ještě něco úplně jiného, vše se doufejme zrealizuje co nejdříve. To se ale nechte překvapit :)

 

Jak se vůbec Kopačáku daří?

Krom výše zmíněných novinek bych tu rád trochu odskočil a zmínil ještě jednu věc... Rád bych vás poinformoval o pokroku, který celý projekt Kopačák učinil. Posledního půl roku byl ten růst obrovský. Když se zaměřím jen na web, tak dříve jsem byl rád za pár stovek návštěvníků denně, teď ale již od poloviny února ani jeden den neklesla návštěvnost pod tisíc! Obrovský podíl na tom mělo spuštění psacích kvízů, které jste si oblíbili, každý kvíz si vyzkouší několik tisíc z vás (jen pro zajímavost nejpopulárnější byl na sto nejlepších hráčů dle webu FourFourTwo, ten byl spuštěn více než 20 tisíckrát). Jsem hrozně rád, že se vám nejen tyto kvízy líbí, lajkujete, komentujete, vážím si toho. Poslední dobou si všímáme i vyšší aktivity na Facebooku, za níž jsme také moc rádi. Celkově bych vám touto cestou chtěl poděkovat za veškerou přízeň a téměř jen pozitivní ohlasy. Věřím, že tyhle novinky a další zamýšlené pomohou celý projekt posunout ještě výš! Děkujeme! :) 

 

 

NovějšíTrenérská sinusoida v Chelsea
StaršíNový web je tu!