Kvíz: Co vše víte o nadcházejícím MS?

Už jen jeden den! Zítra bude zahájeno Mistrovství světa 2018 v Rusku. Poslední dobou se různě po internetu, třeba i na naší facebookové stránce, objevovalo mnoho zajímavostí, statistik a dalších informací, které souvisely právě se světovým šampionátem. Dnes se podíváme na to, kolik jste toho pochytili, o šampionátu přečetli, nebo prostě kolik toho víte či zvládnete vymyslet.

Tento kvíz je tak trochu jiný, protože se z velké většiny skládá z různých otázek. V levém sloupečku budete mít po spuštění nějakou otázku, vpravo je místo, kde budete chtít vidět svou správnou odpověď. Pokud nějakou otázku uvidíte víckrát, není to chyba, zkrátka je na tuhle otázku více odpovědí. Celkem tu najdete 32 otázek, stejný počet je i týmů na turnaji.

Kvíz je rozdělen do čtyř částí. V první jsou otázky na šampionát, ve druhé na hráče, kteří si na něm zahrají, ve třetí jsou otázky na kvalifikované národní týmy, ve čtvrté na kluby. Kde je uveden nějaký věk hráče, tak je to vzhledem ke startu turnaje, tedy zítřejšímu datu. U měst a států prosím pište základní tvar. Například na otázku "Kde se koná MS?" by byla správná odpověď "Rusko", nikoliv "v Rusku".

Snažil jsem se to udělat zajímavou formou, abyste si případně z toho i něco odnesli a věděli toho před turnajem více. Jestli se mi to povedlo a kvíz vás bavil, budu rád, když dáte vědět, stejně tak když se pochlubíte svým výsledkem.

Hodně zdaru a hlavně si užijte turnaj! :) 

Co vše víte o nadcházejícím MS?

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? U zemí světadíl, u hráčů reprezentace, u týmů země, u zbytku bude nějaká indície.
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Nejlepší střelci a nahrávači posledních MS
StaršíKvíz: Všechny světové šampionáty a jejich NEJ