Kvíz: Týmy roku Premier League od sezóny 2003/2004

Ve středu byl asociací fotbalových profesionálů (PFA) vybrán nejlepší tým této sezóny Premier League. Tahle anketa má dlouhou tradici, v dnešním kvízu se pokusíme zavzpomínat na výsledky posledních patnácti ročníků. Začneme tak trochu symbolicky (vzhledem k včerejšímu oznámení Arséna Wengera, že po sezóně opustí Arsenal) legendární sezónou 2003/2004, ve které Arsenal bez jediné porážky vyhrál anglický titul.

Jedná se o velmi rozsáhlý a dlouhý kvíz. Po jeho spuštění uvidíte 15 tabulek, pro každou sezónu jedna. V tabulkách je 11 řádků, v levém sloupci naleznete pouze jednoduchou nápovědu ve formátu postu hráče (B - brankář, O - obránce, Z - záložník, Ú - útočník). Mějte prosím na paměti, že hlavně rozdělení křídel na záložníky/útočníky nemusí být někdy zcela jasné, v této anketě byl hráčům přiřazen post, který odpovídá pozici ve zvolené idální formaci (tedy ve formaci 4-4-2 nalezneme dva hroťáky a dvě křídla, která byla označena za záložníky).

Pokud si dlouho nebudete vědět rady, doporučuji využití dodatečné nápovědy, která zrovna u tohoto kvízu může výrazně pomoct. 

No a teď už hurá na to! Kolik dokážete získat bodů? :) 

Poznámka: Kvíz byl aktualizován 24.5.2019.

Týmy roku Premier League od sezóny 2003/2004.

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Klub, ve kterém hráč v dané sezóně nastupoval a jeho národnost.
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíVíte, kteří hráči v letošní sezóně Ligy mistrů nasbírali 5 a více bodů?
StaršíKvíz: Vítězové Ligue 1